eValent lanserar ännu en mindre Magento lösning

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Gilda Cosmetics är Sveriges senaste referens på Magento e-handel. Bolaget har sedan 1988 utvecklat hudvårdsprodukter med fokus på kombinationer av naturliga oljor och vitaminer för att få det bästa, skräddarsydda resultatet för alla hudtyper. Produkterna ska utvecklas baserat på den senaste forskningen inom hudvård. Flera skolor runtom i landet som använder sig av produkterna i behandlingar och utbildningar. DIBS agerar PSP lösning i en one-pager och det finns nyhetsbrev....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.