Fagerhult.com med PIM ska hantera 12 000 artiklar

In Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Consid står bakom Episerver projektet för välkända varumärket Fagerhult. De har nu fått en uppdaterad webb med tillhörande inRiver PIM, den lanseras i januari. iStone har ansvarat för den senare implementationen av PIM-upprättningen berättar Katarina Nilsson. PIM-lösningen kommer hantera över 12 000 artiklar på flera olika sätt och i en mängd kanaler. Regionalt starka Consid har numera egna kontor i Jönköping, Norrköping, Ljungby, Malmö, Sundsvall, Stockholm, Linköping, Växjö, Göteborg, Värnamo och Örebro. Fagerhult ingår i en av Europas ledande belysningskoncerner Varumärkena Waco, Ateljé...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment