FBI köper in robotisering och nya plattformar av Pega

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Pega by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

CRM-företaget Pega har en ny kund i FBI, Federal Bureau of Investigation, som ska använda plattformen och applikationerna för att strömlinjeforma egna arbetsströmmarna, öka effektiviteten på arbetet internt samt snabba upp olika typer av affärsprocesser. Specifikt myndighetsfokuserade plattformen Pega Government Platform och högaktuella RPA-stödet Pega Robotic Process Automation har valts ut av FBI. Som inte annars är speciellt öppna med vilka tekniska och digitala val de gör, en fjäder i hatten för Pega och deras kommunikationsavdelning....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon