Fem år senare, Volvo rullar ut de första av hundratals Sitecore sajter

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu en Sitecore 8.1 lansering har sett dagens ljus. Nya Volvo Construction Equipment, Volvo CEs, första pilotsajt är släppt. Det är Göteborgsbaserade Stendahls som står för lejonparten av releasen. Projektet har pågått i lite mer än åtta månader och inkluderar en PIM-integration.Målet med webbplatsen är att generera fler sälj leads och erbjuda snabb navigation för externa besökare. Den gemensamma Volvo Group designen används men plattformen är ny för Volvo-divisionen. Den första marknaden som rullas ut är Singapore. De kommande månaderna (!) ska 123...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment