Filippa K byter från Magento till Episerver och Avensia, PWA och prestandafokus

In E-handel, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I ett större omnikanals- och ehandelprojekt drivet främst av det kraftigt utökade, interna Digital Change Managment-teamet på Filippa K har idag även ehandels- och CMS-plattformen bytts ut. Projektet uppmärksammades först i september 2018. Tiden med Adobe Magento och Vaimos 300-timmarsprojekt är över. Filippa K går live på en ny, molndriftad Episerver Commerce med SCOPE. Satsningen kallas faktiskt en PWA release, trots att Avensia tidigare inte riktigt vela associera sig med den termen. Avensia är även teknisk implementationspartner, deras Lyko-referens...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon