Findwise visualiserar White Arkitekter projekt med innovativ Pinterest översikt

In Intranät, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sveriges ledande Marketing Automation Event äger rum 13/11 i Stockholm.
Anmäl dig till MA Day med 1000:- SEK rabatt. Kod: ”VIP-MKSE”.
UpdateEvry Findwise har i veckan visat upp ett nytt kundcase utfört tillsammans med HiQ. Det är ledande arkitektkontoret White Arkitekter som kort efter att deras nya digitala närvaro avtäcktes även valde att ta fram ett nytt intranät. Konsulterna ska jobbat hårt med innovation och nytänkande tillsammans med det framåttänkande arkitektkontoret.

En av de mer intressanta delarna av det nya intranätet var sättet teamet valt att stödja nya och blivande projektgrupper av arkitekter och andra roller som ska samarbeta på ett byggprojekt.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

HiQ ska skapat en typ av ”Pinterest-lik” visualisering (se bild) för den gruppen så de inför ett projekt kan gå in, se varandra och därefter visualisera alla tidigare projekt, projektgrupper, SME (subject matter experts) och mycket mer. För att med ”moodboard” känsla skapa inspiration, visa på befintligt arbete och kunskap och snabbare kunna ta sitt kommande arbete vidare.

HiQ hör av sig efter artikeln publicerats och berättar att funktionaliteten aldrig implementerats, utan främst finns i teorin.

Externa Whitearkitekter.com som släpptes i somras designades och utvecklades av Creuna och är en WordPress-webb med mycket multimediainslag.