Fingeravtrycksläsare som CMS-projektavslut

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Apropå kundvänliga closure procedures ska jag berätta om en populär projektavslutsgåva jag använt mig av. Lagom till att CMS / ECM var på plats och kunden skulle logga in i en driftsatt och externt kopplad miljö så köpte jag in USB-kopplade fingeravtrycksläsare (kostar några hundralappar). Dessa knöts till inloggningsformuläret i CMS administration. Därefter fick webbredaktören och informationschefen (eller motsvarande beställare) loggade sina pekfingrar med individuella lösenord. Proceduren tar 2-3 minuter i en, av IT-avdelning inte alltför...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.