Flens kommun går live på mer användarvänlig Sitevision CMS av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler livebilder från svenska webblanseringar. Det är inte bara Sandvik som visar upp sitt ”war room” på sociala medier då de släpper ny webb och digital ID. Även Flens kommun bjuder på visuellt material från egna avtäckningen av nya webben. Det är en uppdaterad Sitevision CMS som Consid tagit fram. Hemsidan ska ha fått en mer ”effektiv struktur” och tydligare navigering, som ska vara mer användarvänlig och tillgänglig än tidigare lösning.

0 st
invånare har komumnen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Ambitionen framöver är att det ska bli enklare att hitta information och kunna utföra sina ärenden via kommunens e-tjänster, i alla typer av kanaler. Flens kommun stack ut för 8 år sedan då de var bland de första kommunerna att försöka gå mot open source. De valde efter initiativtagarna från Karlstad och Staffanstorp att satsa på en WordPress 4. Den övergavs sedan för det kommersiella svenska javaalternativet Sitevision.

Flens kommun är en kommun i Södermanlands län med en befolkning om runt 17 000 invånare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  IT-tjänstebolaget bygger intranät, produktifierar direkt för kund