Flens kommun nästa kommun att välja WordPress

In Nyheter, Offentlig sektor, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Flens kommun – Sörmlands hjärta, finns bland de svenska kommuner som i år väljer lanserar sin nya kommunwebb på en open source Wordpress 4.Flen.se ska tagits fram av ett inhouseteam samt intagen expertkonsultation. Flens kommun består av 16 156 invånare och är 826,04 km² stort. Sajten är modern för att vara en kommunwebb och har fler typer av navigering, eget ikonmanér, fixerad toppmeny och meny i flera nivåer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment