Fler iPhone-specialiserade ”svenska” utvecklare och konsultbolag

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

iPhonedesign.se är ett av de senaste bolagstillskotten som enbart fokuserar på att realisera svenska företag och entreprenörers mobila internetapplikationer på iPhone OS.

Bolaget säger sig tillhandahålla ”svenska iPhone objective-C utvecklare och designers som bygger iPhone apps från grunden eller baserat på en existerande webb eller mobilapplikation”.

Bolaget ägs av Themobilelife som har ett Stockholmskontor men även misstänkta utvecklingsenheter i Singapore och i Malaysia.

Söker ni iPhone-utvecklare behöver ni kanske inte gå genom en mellanhand i Stockholm. Det går utmärkt att efterfråga samma kompetens på någon av de internationella konsultförmedlarna som t ex här:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Uppsalahem släpper ny app för alla boende framtagen av Consid

Timpriserna kommer överraska.

99.se listar även svenska utvecklare och iFun har skapat en hel lista med 25 utvecklare som Lonely Duck, The Mobile Life, MonteRosa, FrontCell, Fjuff, EPiCore, Doctor Entertainment, The App Factory, Aggressive Development,Rebisoft och Wizmobi.

Timpriserna för lokal utveckling ser ut att snitta på runt 1000:- SEK i timmen.

Kommentarer

  1. Hej Martin, The Mobile Life är ett svenskt företag, ägt av Svenskar med drygt 10 personer på plats i Stockholm. Våra svenska iPhone utvecklare har utvecklat applikationer för några av Sveriges mest välkända varumärken som L'Oreal, Swebus mfl. Vi är även iPhone partner med tex Intellecta och Acne digital. Därför kan vi nog anses vara en av dom större iPhone konsulterna tillsammans med företag som APEgroup.
    Vårt R&D kontor i Singapore utvecklar egna
    tjänster som marknadsförs bla i Indien.

    Mvh Christopher Magnani, Grundare
    http://www.themobilelife.com

Leave a Comment