Flügger väljer Episerver och InRiver iPMC för 500 butiker, öppnar 14 nya B2B-ehandel i pandemin

In CXM, DAM, E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Utöver att kontinuerligt mata in orden “optimize” och “experiment” i vartenda, dagligt Facebook-uttalande om Episerver i höst har Episerver valt att berätta mer om den stora kunden och målarfärgstillverkaren Flügger. Det är osäkert om just de är en Optimizely och Episerver kund idag, något som Episervers CMO och marknadsavdelning annars just nu gärna vill kombinera.

Alla Digitala Val just Din Bransch gör 2020!
Här är vår genomgång över vilka CX-, e-handels och plattformsval hela färg- och målarbranschen har gjort 2020.

Flügger ska uppdaterat både sin digital engagement platform för B2C och B2B på samma gång och har som nytt mål att snabbare och mer syndikerat få ut sina färgprodukter till marknaden. Samt att få upp den generella rappheten inom sin digitala produktion och hantering av content. Med ett omfattande 2020-projekt av danska Kraftvaerk ska Flügger även nu bytt e-handelsplattform till Episerver Commerce. De ska tidigare ha jobbat med Sitecore för viss digital produktion.

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.