Colorama köper in Episerver och Storm Commerce headless e-handel, går mot resten av nordiska färghandeln

In Nyheter, Drupal, E-handel, Optimizely/Episerver, PWA, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Inte bara Tikkurila har genomfört större, nya digitalprojekt i sommar. Colorama, nordens största oberoende färgfackhandel med över 150 butiker i Sverige, väljer att handla upp nytt inom CX och e-handel nu i juni. Men till skillnad från Alcro, Nordsjö färg, Tikkurila och Beckers som gick mot en ny molndriftad Drupal open source lösning efter några år på en, mer eftersatt, Sitecore XP CMS blir det strategiskt helt åt andra hållet för Colorama. De lämnar sin tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon