Fluido flyttar MTV/CMORE från insamling till automatisering

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fluido med VD Kai Mäkelä, som kallar sig ledande på Salesforce i Norden, är klara med en ny customer journeys och Marketing Automation utrullning för kunden MTV/CMORE med hjälp av Salesforce. Syftet var att gå från insamling och lagring till mer automatiserad och intelligent hantering. Generellt fokus med initiativet var även att knyta ett starkare band med målgruppen och ständigt uppmärksamma denna om nya produkter och erbjudanden. MTV ägs av Bonnier AB. “ - With Fluido’s assistance, we...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon