Formpipe ECM in i England, köper brittiskt bolag

In ECM, Nyheter, Platina, W3D3 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Formpipe (W3D3, Platina) har efter sommaren valt att förvärva hela engelska EFS Technology Ltd. (EFS), en leverantör av ECM-programvara för produktion och dokumenthantering till bank- och tillverkningssektorn. EFS och Formpipe har samarbetat i många år, båda levererar lösningar inom dokument- och datahantering. EFS kallas för en perfekt partner för Formpipes tillväxtstrategi. EFS:s tekniska och kommersiella expertis ska användas för att introducera och stödja nya partners i den globala försäljningen och leveransen av Formpips huvudprodukt Lasernet. Det är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon