Försäkringskassan satsar på WordPress CMS

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Ännu fler svenskar har har nog åsikter om Försäkringskassan än nylanserade Riksdagen.se, så intressant när nästa sajt i Kassans webbflora lanseras på WordPress 3 CMS. Det är nya ideer.forsakringskassan.se som valde open source CMS:et. Sajten ska fungera som en indrivningsportal för åsikter och synpunkter. Sajten har fått en hel del egen frontend-kod i form av bl a en interaktiv tidslinje med länkar inom Försärkingskassan samt färgmarkering för status på inskickade ärenden. Stopp.se med Norbert Taeubl stod...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment