Fritidsresor släpper egen smart ”klocka” för all-inclusive köp och starta luftkonditioneringen

In Android, CXM, E-handel, iPhone, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

TUI/Fritidsresegruppen har under året byggt en egen wearable-lösning i form av TUI Smartband armbandet. Den plastiga loggan ska klara av all inclusive inköp på hotellet, öppna hotellrumsdörren och reglera luftkonditioneringen och därmed energikonsumtionen på hotellrummet.Allt via inbyggd Bluetooth- och RFID-teknik. Turkiet fick agera testmarknad i somras. Frittes app "Min semester" uppdateras i samband med lanseringen och stödjer numera wearablen. Den ska ha 400 000 nedladdningar. Mångåriga EPiServer 7-användaren Fritidsresor.se och alla TUI koncernwebbplatser gjorde efter tre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.