Fyra dagar i snitt för Apple att godkänna iPhone app

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

148Apps.biz och Appadvice.com rapporterar att Apple rejält ökat takten det i snitt tar att godkänna en iPhone app. Efter november har takten gått upp till en snitthastighet om fyra dagar per approve (med 376 inskickade app's som undersökningsunderlag). Apple har tagit åt sig av kritiken i höstas och snabbat upp egna processerna rejält. Goda nyheter för t ex SVT Play Dearstevejobs.com som fortfarande väntar på sin approve, sitt godkännande....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Själv är jag mest fascinerad över att Apple lyckats komma undan med detta system så länge utan att fler reagerar på det fullkomligt sjuka i det.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.