Gerdmans digitaliserar med ny partner, dynamiskt konfiguratorstöd ersätter statisk lösning

In Nyheter, E-handel by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Gerdmans har produkter för kontor, lager och industri. Deras produktsortiment rymmer över 13 000 artiklar. Gerdmanshyllan som tillverkats sedan 40-talet har gått in i den digitala tidsåldern med en nyutvecklad hyllkonfigurator som ska göra det lättare för kunden att bygga ihop hyllsystem av Gerdmanshyllan. Det har utvecklats av Gerdmans tillsammans med 3bits. Konfiguratorn ska sparar kunden tid och se till att fel undviks med ökad kundnöjdhet som följd. Försäljningen ska dessutom ökat markant för Gerdmans, menar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon