Glasögonföretaget och Sephora gör fysiska butiker irrelevanta med AR

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Med senaste kameran i iPhone X och iPhone Xs harAR äntligen blivit det visionärerna drömt om. Senaste appen, som släpps inom kort från uppstickarglasögon-återförsäljaren Warby Parker i New York, erbjuder millimeterprecision inom test av läs och solglasögon. Oavsett om du befinner dig i butiken med en låne-device eller i hemmet och vill testa Ray-Bans 2019-sommarnyheter.

Warby Parker grundades så sent som för åtta år sedan av studenter från Wharton som ville röra om i branschen. Framförallt det egna ”Home-Try-On program” på webben och i appar ska ha varit innovativt. Warby Parker har sedan dess tagit in närmare 3 miljarder i riskkapital, så den nya appen har fått kosta.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  D2C kämpar mot glömska och plånbok, I säng med fienden, till okreddiga varuhus och fysiska hyreskontrakt

Kosmetikföretaget Sephora släpper samtidigt en helt ny app som gör samma sak för att applicera nyheterna inom makeup på test. I Sverige laborerade Kicks tidigt (redan för fem år sedan) med samma omnikanal– och personaliseringsidéer, men då med en egen hårdvara.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  D2C kämpar mot glömska och plånbok, I säng med fienden, till okreddiga varuhus och fysiska hyreskontrakt
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss