Glitter öppnar upp ny e-handel, fortsatt billigt med Magento Enterprise projekt

In Adobe Magento 2, E-handel, Gratis, Modul / Extension, Nyheter, Open source PHP, Teknik by Martin Edenström1 Comment

Glitter med ett butikssortiment på ungefär 4000 artiklar går från att enbart visa upp företagets produkter till att bygga en Magento Enterprise e-handel. Accessoarbutiken Glitters nya e-handel. Vaimo fortsätter pressa andra e-handelsleverantörer med sina minst sagt bantade projektomkostnader. Projektbudgeten låg på 2000 timmar för hela projektet, som genomförde i maj och juni.

Plugins som används är New Relic, Mailchimp och Hotjar.

“- Momentum gjorde att vi satsade på e-handel. Glitter måste möta den digitala kunden och vår e-handel fungerar som en hub, där kunden möts av inspiration, Glitters breda produktutbud och information. Kunder kommer att konvertera online såväl som offline i våra fysiska butiker.”

Säger Erica Stigerud, E-Commerce Manager på Glitter.

I våras valde detaljhandelskedjan ut Pema rörande ansvar för Glitters e-handelslogistik. Glitter har 225 butiker med 1 200 anställda i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Glitter är ett dotterbolag till handelshuset Bergendahl & Son, som ägs av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Handelshuset Bergendahls består av Bergendahls Food (City Gross, EKO), Granit samt Bergendahl Fashion (Glitter och Zanzlöza Zmycken).

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.