Golf.se släppt som iPhone app

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Det hände i juli: En plattform Golf.se minst sagt passar in på. Med nya iPhone app'en kan Golf.se och Svenska Golfförbundet Golfsystem AB erbjuda golftips, nyheter och framförallt - boka och avboka starttider. App'en konkurrerar därmed delvis med Drupal-sajten Gimmie.se (som dock ännu inte finns i mobil variant, även om Emil tipsar om att den är på gång) samt Golf.se-dataspäckade initiativet Golfkartan från Jakeri.net....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Golf.se släppt som iPhone app | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Spontant kan man tycka att Golfförbundet kanske skulle se till att bygga en vettig variant av golf.se istället. Helt klart en underkänd sida!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.