Golf.se släppt som iPhone app

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Det hände i juli: En plattform Golf.se minst sagt passar in på. Med nya iPhone app'en kan Golf.se och Svenska Golfförbundet Golfsystem AB erbjuda golftips, nyheter och framförallt - boka och avboka starttider. App'en konkurrerar därmed delvis med Drupal-sajten Gimmie.se (som dock ännu inte finns i mobil variant, även om Emil tipsar om att den är på gång) samt Golf.se-dataspäckade initiativet Golfkartan från Jakeri.net....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Golf.se släppt som iPhone app | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Spontant kan man tycka att Golfförbundet kanske skulle se till att bygga en vettig variant av golf.se istället. Helt klart en underkänd sida!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.