Grebban byter VD och fokus, får in Royal Design som ny kund

In Nyheter, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Välkända ehandelsnestorn Anton Johansson har varit extra mån om att informera MKSE.com om de projekt hans delägda byrå Grebban varit involverade i de senaste kvartalen. Nu vet vi varför. Idag går Anton in som ny VD i numera 16 man stora byrån Grebban. Byrån har även lagt om fokus från CMS och WordPress och är numera en av de bolag som satsar på, de andra e-handelsprofilerna, Hallberg och Heurlins produkt Storm Commerce (tidigare Enferno). En av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon