Grebban och Perpello bakom nya Cykloteket på Storm Commerce

In Storm Commerce, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cykloteket, en av Sveriges största återförsäljare av märkescyklar och tillbehör, har valt Storm Commerce som e-handelsmotor i sin nya digitala handelslösning som precis lanserats. Storm Commerce har rollen som e-handelsmotor och PIM i den nya lösningen som därutöver är baserad på Umbraco (CMS), Sitoo (POS), Voyado (CRM) och Visma.net (ERP). Cykloteket.se har även Nosto samt Zendesk stöd och en Hello Retail search integration. Perpello är strategisk partner och har ansvarat för lösningsdesign, projektledning och implementation medan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon