Grebban och Perpello bakom nya Cykloteket på Storm Commerce

In Storm Commerce, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cykloteket, en av Sveriges största återförsäljare av märkescyklar och tillbehör, har valt Storm Commerce som e-handelsmotor i sin nya digitala handelslösning som precis lanserats. Storm Commerce har rollen som e-handelsmotor och PIM i den nya lösningen som därutöver är baserad på Umbraco (CMS), Sitoo (POS), Voyado (CRM) och Visma.net (ERP). Cykloteket.se har även Nosto samt Zendesk stöd och en Hello Retail search integration.

Perpello är strategisk partner och har ansvarat för lösningsdesign, projektledning och implementation medan Grebban (som just passerat 70 anställda) har stått för utformningen av användargränssnittet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado passerar 300 anställda, Åkerberg och Barnekows planer framöver

I den nya lösningen har fokus legat på att skapa en optimal helhetsupplevelse för kunderna alldeles oavsett vilka kanaler de väljer att använda före, under och efter köpet. Samtidigt har det varit viktigt att effektivisera det interna arbetet med ett allt större produktsortiment och att hela tiden skapa det rätta kunderbjudandet.

” – Intresset för cykeln som transportmedel har ökat stadigt under lång tid, inte minst nu under senaste årets pandemi. Detsamma gäller den digitala handelns betydelse för oss och våra kunder. Med den nya lösningen tar vi ett rejält kliv framåt både när det gäller kundupplevelse och effektiva arbetsprocesser.”

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Voyado Shopping Index 2022: Fler SMS och returer, färre personaliserade email och klick

Säger Kajsa Jolstermo, E-commerce Manager på Cykloteket.

 

”Vi är stolta och glada över att hälsa Cykloteket välkomna som ny kund och det ska bli väldigt spännande att få vara en del av den här offensiva satsningen.” säger Michael Hallberg, CCO, Storm Commerce.