Halebop släpper ny ID tillsammans med Futurice och Perfect Fools

In E-handel, nopCommerce, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Johanna Sahlman Head of Marketing, Halebop och projektledare Hanna Myrling berättar att de just släppt den nya IDn och de nya principerna för telekomvarumärket. Det gamla varumärket hade fått några år på nacken och fungerade inte så bra i en digital värld. Nu ska Halebop fått fler färger, tydligare CTA:er, ett animationsformspråk för att stötta actions och bättre igenkänning mellan online och offline. "Emotionellt behövde vi få in mer energi i varumärket. Vi ville behålla det lekfulla och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon