Hälsningar från ”Maggan” när Direktroniks e-handelssatsar på Episerver Commerce

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Direktroniks nya webbutik 2016 har bytt till en Episerver Commerce med Loop54 sök, DIBS betallösning samt ny design och nya funktioner. 10 man stora Authority står bakom projektet. Att komma in i webbutiken ska vara ”som att gå in i en väl organiserad stormarknad: tydligt uppmärkta hyllor, pilar som visar vägen, synlig personal”.

Det sker med gestikulerande personalbilder, tagna ”i aktion”, komplett med pratbubblor.

”− Vi har jobbat både strategiskt och grafiskt med att få till det personliga i bemötandet med kunderna online. Alla anställda ska vara med på hemsidan för att där kunna träffa kunden. Som till exempel Margaretha som blir Maggan med alla kunder.”

Säger Johan Thuresson, Authoritys grafiske formgivare, som har fotat och träffat all Direktroniks personal för att ta reda på vad de vill säga och rekommendera till kunden på den nya e-handelsplatsen.

Produktinformationen ska även ”SEO-anpassats” i lanseringen. Inköpslista och varukorg med de 11 000 artiklarna ska även går att dela till andra.

”− Vår stora utmaning har varit att behålla den personliga tonen.”

Fortsätter Jonas Lundqvist, vd på Authority.

”− Vi vill i alla avseenden vara extremt tillgängliga för personlig service, det ska även gälla vår webb. Vi ska kunna bemöta kunderna på det sätt de önskar, exempelvis via chattfunktionalitet.”

Säger Mats Rydén, vd på Direktronik. Direktronik har 20 anställda i Nynäshamn och Solna.

0st
anställda har bolaget
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Crownpeak DXP köper också upp bolag inom AI-ehandelssök

Leave a Comment