Halva Sigma med 1500 anställda blir Nexer, köper offshore-kompetens i Brasilien

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det blev för svårt att driva Sigma som både ”ingenjörsbolag” och ”vanligt” med samma mättal, kultur och incitamentsprogram i längden. Sigma IT har idag helt knoppas av, samtidigt som det byter namn till Nexer.

Den kvarvarande delen av Sigma, som behåller sitt namn, är bredare och bland annat inriktat på ”teknisk konsulting”. Cloud, UX, innovations, Dynamics 365 CRM och webbolaget Nexer startar med en omsättning på 2 miljarder kronor och drygt 1500 anställda. Samt 1000 underkonsulter i nätverk och 400 underkonsulter i produktion. Meddelar Danirs VD och Dan Olofssons son Johan Glennmo. Maverick by Sigma byter namn till enbart Maverick. Men Dan Olofsson och co. verkar fortsatt tro på att behållaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  SATS köper in omfattande experimentationsplattform av Optimizely


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon