Halva Sigma med 1500 anställda blir Nexer, köper offshore-kompetens i Brasilien

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det blev för svårt att driva Sigma som både “ingenjörsbolag” och “vanligt” med samma mättal, kultur och incitamentsprogram i längden. Sigma IT har idag helt knoppas av, samtidigt som det byter namn till Nexer.

Den kvarvarande delen av Sigma, som behåller sitt namn, är bredare och bland annat inriktat på ”teknisk konsulting”. Cloud, UX, innovations, Dynamics 365 CRM och webbolaget Nexer startar med en omsättning på 2 miljarder kronor och drygt 1500 anställda. Samt 1000 underkonsulter i nätverk och 400 underkonsulter i produktion. Meddelar Danirs VD och Dan Olofssons son Johan Glennmo. Maverick by Sigma byter namn till enbart Maverick. Men Dan Olofsson och co. verkar fortsatt tro på att behålla

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.