Handelsbanken satsar digitalt, bygger vidare med Episerver, EFN.se på WordPress

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SDL Tridion Sites, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Handelsbanken är sedan länge en trogen SDL Web användare. Ett systemval de delar tillsammans med konkurrenten Nordea. Men Handelsbanken är inte lika trogna plattformen som sin konkurrent. Samtidigt som Handelsbanken äntligen rullat ut Mobilt BankID stöd har även viss vidareutveckling av Handelsbanken.se på Episerver skett. Handelsbanken är både en Episerver-baserad webbplats samt en användare av .NET baserade SDL Web från England. Banken kan ha inspirerats av SEB som valt lägga samtliga ägg i Episervers korg, eller...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.