Handelsbankens iPhone app ute

In iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nu har även Handelsbankens iPhone app släppts. Som MKSE.com tidigare rapporterat innehåller den: Saldo och transaktioner Överföringar mellan egna konton Överföringar till fördefinierade konton Öppna och stänga kort för internetköp Öppna och stänga kort för köp och uttag i utlandet Ladda kontantkort Samt är en del av ett Drutt-stött jätteprojekt med Android app, mobilsida och iPhone version....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Handelsbankens iPhone app ute | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Cybercom som har utvecklat den. Även mobilwebben och Android versionen.

Leave a Comment