Happy Homes live på ny e-handel av Jetshop, Omniarch och Rebel & Bird

In E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Happy Homes har inlett 2022 med att ta ett nytt grepp kring den egna e-handeln. Detta tillsammans med Jetshop, Omniarch och Rebel & Bird. En tidigare Adobe Magento open source e-handel ersätts.

Happy Homes Sveriges E-commerce manager Sandra Wigfors säger att den nya e-handelslösningen ska ta den fysiska butikens personliga bemötande online. Att få den personliga känslan och servicen man förknippar med en färghandel även online var ett måste.

”– Alla som gjort resan mot att kombinera den fysiska butiksupplevelsen med en digital vet att det är utmanande och inte sker över en natt. Omniarch och Rebel & Bird har hjälpt oss förverkliga vår vision och med Jetshop känns det som att vi gjort ett mycket bra val av plattform. Nu ser jag fram emot att vidareutveckla e-handeln med ännu fler bra funktioner och tjänster för våra kunder.”

Säger Sandra Wigfors. Projektet utannonserades redan i början av april 2021 så det har pågått ett tag. Jetshop tog avstamp i projektet tillsammans med e-handelsbyrån Omniarch genom att göra en förstudie om logistik, marknad och plattformar.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya partners kastar ut gamla e-handelssystem inom Skistar, satsar på Centra headless och Storyblok