Magento ut och Jetshop in när Happy Homes gör om e-handel

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Norce / Jetshop / Storm Commerce, Nyheter, Omnikanal, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Det rikstäckande färg- och tapetföretaget Happy Homes berättar för MKSE.com de satsar på en egen e-handel. Från att tidigare enbart sälja via sina 80 fysiska butiker. Projektet öppnas med ett nytt partnerskap beståendes av plattformsleverantörern Jetshop och strategiskt inriktade e-handelsexperterna Omniarch. Rebel and Bird hör av sig en vecka senare och berättar att de även är med i projektet.

Happy Homes har sedan 2015 kompletterar erbjudandet i fysiska butiker med e-handelsförsäljning på en Adobe Magento open source e-handel. Externwebben återfinns [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]även på WordPress.

Vi har mer på samma ämne:  Mitsubishi Motors öppnade e-handel, konverterade 124 fordon första månaden

Det nyligen startade e-handelsprojektet ska sy samman butikernas varierade utbud och ge en mer enhetlig upplevelse enligt Magnus Ohlsson VD på Happy Homes. Digital försäljning ska bli ett mer naturligt steg för företaget att komma närmare sina målgrupper och skapa mer kundnytta.

”– För att fortsätta differentiera oss och ännu bättre kommunicera vårt huvudbudskap om hemkänsla såg vi behovet att satsa på e-handel. Det har saknats i vår kedja och ger stora möjligheter för både kommunikation och ökad försäljning.”

Säger Magnus Ohlsson.

Vi har mer på samma ämne:  Jetshop lanserar skandinavisk e-handel för hälsokedjan Life

[/ppp_patron_only]