Harman/Kardon vill ta hem all e-handel med hjälp av ny Salesforce Commerce Cloud

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

JBL valde nyligen att för sin digitala närvaro satsa på en Magento 2 open source e-handel i Sverige. Men när moderbolaget Harman/Kardon ska sälja sin egen utrustning på svenska harmankardon.se är det på en Salesforce Commerce Cloud. Det är en viktig satsning, Harman/Kardon ser stora vinster i en egen "brand store" under 2018. De köper SEM för att driva in trafik till sig själva istället för retailers och återförsäljare och uppmuntrar besökare att välja deras e-handel och handla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon