Harman/Kardon vill ta hem all e-handel med hjälp av ny Salesforce Commerce Cloud

In E-handel, Nyheter, Omnikanal, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

JBL valde nyligen att för sin digitala närvaro satsa på en Magento 2 open source e-handel i Sverige. Men när moderbolaget Harman/Kardon ska sälja sin egen utrustning på svenska harmankardon.se är det på en Salesforce Commerce Cloud.

Det är en viktig satsning, Harman/Kardon ser stora vinster i en egen ”brand store” under 2018. De köper SEM för att driva in trafik till sig själva istället för retailers och återförsäljare och uppmuntrar besökare att välja deras e-handel och handla direkt istället för på Elgiganten eller Netonnet. Kunderna utlovas då erhåller gratis frakt, 30 dagars returrätt och ”livstids support”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Grandiosa och Orkla släpper ny AR/QR appsatsning, uppdaterar WooCommerce e-handel

Ljud- och högtalarföretaget Harman/Kardon grundades 1953 av Dr. Sidney Harman och Bernard Kardon. Harman/Kardon är en amerikansk tillverkare av audioutrustning för hemmabruk, såsom förstärkare, receivers, skivspelare, högtalare

Även JBL valde nyligen att använda en ny Salesforce Commerce Cloud för sina webbar globalt.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.