Hastigt VD-skifte på Claremont

In Java, Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Claremont hör av sig med två större nyheter. Dels har de blivit ny partner med cloud ERP:t Oracle NetSuite i en satsning på små som medelstora företag berättar Thomas Lindahl, VD Claremont Business Solutions. Dessutom har de i all hast, efter vad uppgiftslämnare till MKSE.com kallar "en skandal med aktuellt tema", bytt ut sin VD Peter Lundström. Medarbetare hänvisar alla snabbt till nya VD:n Per Thörnqvist, tidigare säljchef, som i sin tur berättar i ett mail...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon