HBO Nordic satsar på Liferay CMS

In Analys / Statistik, Liferay, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Det verkar som Liferay fått en ny svensk referens av vikt. Home Box Office/HBO Nordic, som designas av bl a Doberman är numera även en Liferay open source java CMS användare. HBO.com är däremot en Autonomy Interwoven Teamsite 6 och Teamsite 7 användare sedan många år tillbaka. HBO är även en stor Google Analytics användare där verktyget används för att lära sig om sin nya nordiska målgrupp, analysera och optimera. Den svenska satsningen har sågats för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.