Helåret slutade på -72 Mkr för Digitalist Group efter förseningar i kundprojekt

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Digitalist Group, som äger en av Sveriges största Drupal-konsultationsbyråer samt design- och varumärkesbyrån Grow har presenterat koncernens alla nya storkunder. Det via helårsrapporten som just släpptes. Största kunder för Digitalist sett till omsättning och värde ska 2018 varit Canadian Finning, Honda, Unionen, Volvo och målerikoncernen Tikkurila. I januari 2019 ska Digitalist dessutom vunnit ett 16 Mkr kontrakt tillsammans med "en större svensk myndighet inom design och utvecklingstjänster". Digitalist jobbar sedan tidigare tillsammans med t ex Arbetsförmedlingen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon