Digitalist vinner Arbetsförmedlingens nya Drupal-uppdrag

In API, Cloud / Förvaltning, Drupal, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I mars har Digitalist vunnit det statliga ramavtalsuppdraget att hjälpa Arbetsförmedlingen med utveckling av myndighetens uppdaterade playtjänst AF-play. Allt på den föredragna open source-plattformen Drupal. Digitalist (tidigare Wunderkraut) har erfarenhet inom området då de tog fram DI.se's Play-tjänst på samma plattform redan 2008. Den lösningen lades däremot ned efter bara några år. Arbetet ska utföras tillsammans med Elastx som är specialiserade på Openstack molnstöd för video och content. Elastx och hur de var ett av de första...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon