Hemköp handlar upp ny partner inom e-handel

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hemköp investerade strax efter pandemins utbrott bl a i ett nytt Salesforce lojalitetsprogram för de då 1,6 miljoner egna användarna. Då var Kurppa Hosk ansvariga för digital ID och Valtech stod för utveckling på bl a Optimizely tillsammans med Axfood inhouse digitalteam. Ett av projekten som följt därefter ska vara den viktiga mobilappen. Ägarna ska känt att i inflationen viktiga varumärket Hemköps app för iPhone och Android behövde ses över och uppdateras. Det gällde all användarupplevelse och funktionalitet i Hemköps mobilapplikation.

0 st
butiker finns det runt om i landet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Hemköp, som är en av Sveriges största matvarukedjor, ville förbättra det mesta med utgång från användaren. Därför togs svenska specialisterna på


Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Twoday vinner uppdraget för transportjätte