Hemnet.se-grundare lanserar nya tjänsten MiMove.com

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

MiMove.com är en ny tjänst av samma nyckelpersoner som ska stå bakom hemnet.se, enligt en pressrelease. Den ska hjälpa svenskar köpa bostad i Spanien utan språkförbistring, svårnavigerad byråkrati, fallgropar och opålitliga mäklare. "– Den utveckling man bidrog till på svenska marknaden då vill MiMove nu implementera på den spanska marknaden, där man ligger en bit efter. På detta sätt kommer vi att förenkla processen avsevärt för svenskar som vill köpa bostad i utlandet." Berättar Ola Lundell, VD...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.