Hemsidan irrelevant 2021, ny byrå säljer bara Google Business företagsprofiler

In Google Maps, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nya bolaget Mobal berättar de just tagit in 20 miljoner SEK från Lifeline Ventures för att ”förkorta avståndet mellan online och offline för företag, och hjälper dem att synas på Google genom att optimera företagsprofiler”. Reima är en av kunderna. Pengarna ska Mobal använda i sin internationella expansion.

Mobal menar att över 60 procent av alla konsumenter anser att felaktig information i en företagsprofil hindrar dem från att välja just det företaget. Företagsprofilerna håller i snabb takt på att ersätta hemsidor, men ska samtidigt vara bland det sista en företagsägare eller marknadsförare använder sin tid på att optimera.

Mobal erbjuder enDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon