Hertz.com försenad två år, webbleverantör stäms på 304 Mkr

In Adobe AEM, CXM, E-handel, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Biluthyraren Hertz med Hertz.com och svenska Hertz.se hade hoppats kunna ersätta sin äldre, javabaserade webb och bokningstjänst daterad 2012 vid det här laget. Men efter tre vändors förseningar, som sträcker sig ända tillbaka till 2017, väljer istället Hertz att stämma ansvariga leverantören Accenture Digital. De anser inte att Accenture lyckats leverera den re-design, webbplats och mobilapp biluthyraren betalt för. Leverantören ska misslyckats med att ta fram kod som gav prestandaförutsättningar, lösningen kallas osäker och leverantören ska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon