Hetaste aktören inom A/B-test just nu

In Cloud / Förvaltning, CXM, Tillgänglighet by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

A/B-test och MVT-tester är hetare än någonsin.

En klar trend de senaste 6 månaderna är att redaktörer/analytiker av tidsbrist väljer att hålla nere både den manuella granskningen och justeringarna. Istället blir detta till en automatisk funktion i CMS/CXM lösningen. När A/B-testet av en sida eller visst innehåll sätts upp så sätts samtidigt ett val att just det vinnande alternativet av A/B-testet ska få leva vidare efter testperioden.

http://www.crunchbase.com/assets/images/resized/0009/3741/93741v1-max-150x150.png

Logiskt och tillåter redaktörer att löpande sätta upp många fler test av separata sajtdelar eller innehåll utan att hela tiden ta del av omständiga rapporter eller behöva kalla till ett möte för beslut.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Armatec handlar upp ny nordisk PIM-lösning efter gedigen urvalsprocess

Nyligen tog Optimizely in imponerande 182 Mkr från Benchmark, Bain Capital Ventures, Battery Ventures, InterWest Partners och Google Venture i en series A, vilket gör dem till den helt klart mest lovande aktören i konkurrensen. De övriga MVT/A/B-testaktörerna är:

Varför är de hetast sedan ett halvår tillbaka då? Optimizely har redan satsat på ett europeiskt kontor, de har högst trafik på Alexa och har en affärsmodell där de ska utveckla sitt testerbjudande till att bli en plattform som tillåter webbsajter att helt personaliseras för varje typ av besökare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  "Native AI CRM-bolag" utmanar Salesforce och traditionella svitaktörer

 

 


Atiendo

Leave a Comment