Hitta billiga CMS-frilansare med LimeExchange

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom4 Comments

Ett tips för dessa tiders pressade CMS-projekt, och modiga budgetägare. Web2.0-företaget LimeExchange är den senaste i skaran av frilansareuthyrare. De inlagda drygt 10 000 frilansarna behärskar flera sorters discipliner som passar CMS-projekt. Uppdrag inom Drupal, flash, community och portaler listas ofta. Fri budgivning och Escrow-skydd är andra trevliga egenskaper. 

Den New Yorkbaserade sajtens frilansare kommer inte bara från låglöneländer som Indien, Pakistan och östeuropa. Här finns även en del amerikaner, malteser och engelsmän.

LimeExchange ser från ytan betydligt prydligare och mer väluppstyrd ut än etalberade alternativ som eLance.com och GetAFreeLancer.com. LimeExchange liknar oDesk.com, som jag skrev om i våras.

Vi har mer på samma ämne:  Ikano Bostad köper in Optimizely Episerver DXC av ny partner

Själv har jag ingen erfarenhet från att ta in frilansare från varken eLance.com, GetAFreeLancer.com eller LimeExchange. Vore kul om någon som gjort det kunde bjuda på lessons learned i kommentarsfältet här nedan.

Kommentarer

  1. Jag har anlitat frilansare enbart via nätet, någon gång fungerade det jättebra. Andra gånger har det varit tvärtom. Trots utlovad support, så sket de totalt i att svara på några frågor efter att de fått betalt. Fick fixa flera buggar på egen hand.

  2. Jag har anlitat frilansare enbart via nätet, någon gång fungerade det jättebra. Andra gånger har det varit tvärtom. Trots utlovad support, så sket de totalt i att svara på några frågor efter att de fått betalt. Fick fixa flera buggar på egen hand.

  3. Tack för snabb input Kristofer! Vad var det för tjänster du köpte? Från vilket land?

    Tar man inte med ”SLA” – förvaltning/support som en del i avtalet? Eller är inte det något som den arrangerande sajten har policies kring? Känns som en återkommande fråga när det gäller IT-konsulting med frilansare!

  4. Tack för snabb input Kristofer! Vad var det för tjänster du köpte? Från vilket land?

    Tar man inte med ”SLA” – förvaltning/support som en del i avtalet? Eller är inte det något som den arrangerande sajten har policies kring? Känns som en återkommande fråga när det gäller IT-konsulting med frilansare!

Leave a Comment