Hobbex släpper ny e-handel tillsammans med PWA expert

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hobbex och VD Erik Wide inleder 2021 med att släppa sin nya, efter vegetation målgruppstyrda Adobe Magento 2 e-handel. En lösning som ska öka bilden av utbud samt hjälpa nya och återvändande kunder att hitta rätt inom radiostyrt nöje. E-handelsbyrån Lightcom med strikt fokus på PWA för E-handel ligger bakom lösningen, de jobbade även med tidigare versioner av Hobbex.se. De lägger gärna PWA front på befintliga plattformar, som t ex en Adobe Magento 2. Nosto, Hotjar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon