Höganäs får Microsoft SharePoint 2010 intranät av Sigma

In Intranät, Nyheter, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Sigma ska bygga ett nytt intranät åt Höganäs. Plattformen blir Microsoft SharePoint 2010 där Sigma säger sig ha 25 konsulter i Sydsverige. Intranätet ska förhoppningsvis bli socialt och ge möjlighet till samarbete och kunskapsdelning. Höganäs AB är världens ledande metallpulvertillverkare med verksamhet i 15 länder. Ulrika Rask-Lindholm, kommunikationschef vid Höganäs beställer. Sigmas erfarenhet av globala projekt var en faktorerna att aktören valdes. Externwebben ser ut att ligga på en EPiServer.  ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Verkar som Sigma fokuserar rätt hårt på SP 2010 och har rätt duktiga på att vunna projekt, inte första större projektet de tar här nere i öresundsregionen senaste tiden då min säljare på mitt bolag loosade ett case mot dem för någon vecka sedan..

    // SP-Konsult

Leave a Comment