Högt tryck på kurser om att sälja på Amazon, kan bli räddningen för bolaget i Sverige

In Amazon, Content Marketing, CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Amazon Sverige må fortsatt i januari 2021 vara uselt på så många sätt, men den svenska utbildningssektorn håller samtidigt på att göra Amazonsäljare och FBA’are av hälften av alla mindre och mellanstora e-handlare i Sverige. Vilket i det långa loppet kan bli räddningen för Amazon i Sverige.

I pandemin försöker allt från SEO-, e-handels, media-, webb- och Amazonbyråer till Bonnier DI.se, Ehandel.se, YH-utbildare, svenska kommuner som Säter, näringslivssamordnare som Företagarna, ALMI och Hudiksvalls Näringslivs AB tjäna en slant på olika kurser om hur man säljer på Amazon. För en kostnad mellan 5 och 10 tusen.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture förbjuder samtliga anställda att använda ChatGPT

Det handlar om inte färre än 30-40 företag som i nuläget säljerDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Zington köps upp av VASS Group, så mycket fick de betala


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon