Houdini nästa klädmärke att byta ut e-handeln och bygga helt nytt koncept

In Centra, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Outdoor-företaget Houdini har tröttnat på sin nuvarande svenskutvecklade e-handelsplattform från Young / Skilled. De handlar idag upp en molnbaserad e-handelsplattform från Litium. Houdini har några innovativa koncept på gång som en ny butik där second hand och uthyrning får lika stor plats som de nya plaggen. Houdini anser att "Rental och reuse är framtidens konsumtion". Houdini erbjuder ett komplett sortiment från underkläder till skalplagg. Litium ska användas för en global e-handelssatsning. Satsningen innefattar i första hand försäljning mot...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon