Hur många använder Firefox respektive Explorer?

In Analys / Statistik, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Tänkte ge mig på att besvara en vanligt förekommande fråga i CMS-projekt. Hur många besökare i Sverige eller världen över använder Firefox 3 i februari 2009? Eller hur många använder utrotningshotade Internet Explorer 6? Hur ser det ut med Browser / webbläsare, OS / operativsystem, uppkopplingshastighet, upplösning, färger, Javascript, Java, CSS, Cookies, Plug-ins / Flash, sökmotorer? Det finns inget entydigt svar. Svaret är fortfarande öppet för tolkning. Det bästa ni... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Internet Explorer 6 borde påven bannlysa!
    Eller så ska jag vara en glad konsult och säga att det är bra att det kostar extra pengar för att den vägrar vara i närheten av standards.

  2. Internet Explorer 6 borde påven bannlysa!
    Eller så ska jag vara en glad konsult och säga att det är bra att det kostar extra pengar för att den vägrar vara i närheten av standards.

Leave a Comment