Browser, Cookies, css, explorer, färger, firefox, flash, hitslink, java, Javascript, Marketshare, operativsystem, os, Plug-ins, sökmotorer, TheCounter, uppkopplingshastighet, upplösning, w3counter, w3Schools, webbläsare, Webhits, Webreference Analys / Statistik, Featured, Nyheter

Hur många använder Firefox respektive Explorer?

In Analys / Statistik, Featured, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Tänkte ge mig på att besvara en vanligt förekommande fråga i CMS-projekt. Hur många besökare i Sverige eller världen över använder Firefox 3 i februari 2009? Eller hur många använder utrotningshotade Internet Explorer 6? Hur ser det ut med Browser / webbläsare, OS / operativsystem, uppkopplingshastighet, upplösning, färger, Javascript, Java, CSS, Cookies, Plug-ins / Flash, sökmotorer? Det finns inget entydigt svar. Svaret är fortfarande öppet för tolkning. Det bästa ni i CMS-projektet kan anpassa er efter,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Internet Explorer 6 borde påven bannlysa!
    Eller så ska jag vara en glad konsult och säga att det är bra att det kostar extra pengar för att den vägrar vara i närheten av standards.

  2. Internet Explorer 6 borde påven bannlysa!
    Eller så ska jag vara en glad konsult och säga att det är bra att det kostar extra pengar för att den vägrar vara i närheten av standards.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.