Hur många iPhone besöker er webb?

In iPhone, Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstrom4 Comments

I USA står iPhone för 71% av all mobil webbläsaranvändning. Fantasisiffror. Hur vet ni hur många iPhones som redan besökt er, eller er kunds svenska webbplats? Avgränsa antalet Safari webbläsarträffar i Google Analytics (eller valfritt verktyg) med upplösningen 320x396 pixlar. Skriv in "396" under Visitors > Browser Capabilities > Screen Resolutions. Det ger er svaret!...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. 113 stycken under den senaste 30-dagarsperioden för Mobilkoll.se. Bra med tanke på att vi gick ut med iPhone-stödet så sent som för två veckor sedan tror jag. Rekordet är den 2:a mars med 11 unika iPhone-besökare.
    Sen kör man givetvis GA på svenska numera så det blir Besökare -> Webbläsarfunktioner-> Skärmupplösningar i menyerna.

  2. 113 stycken under den senaste 30-dagarsperioden för Mobilkoll.se. Bra med tanke på att vi gick ut med iPhone-stödet så sent som för två veckor sedan tror jag. Rekordet är den 2:a mars med 11 unika iPhone-besökare.
    Sen kör man givetvis GA på svenska numera så det blir Besökare -> Webbläsarfunktioner-> Skärmupplösningar i menyerna.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.