ICA integrerar webben i självscanningshandtagen, enklare bli medlem

In CXM, E-handel, Nyheter, Oracle ATG Web Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under Webbdagarna 2019 stod UX-experten Anna Lundqvist på scen i kundupplevelsespåret och berättade mer om sina erfarenheter från att jobba med användbarhetsanpassningar för både ICA, Spotify och Volkswagen. Ett av de senaste förbättringsprojekten Anna utfört var tillsammans med ICA Sverige. Undersökningar visade att kunder verkligen saknade möjligheten att ta del av sin inköpslista i den nuvarande självscanningsprocessen. Handtaget bar de i vänsterhanden, plockandet skulle ske med den andra handen. Då fanns ingen plats för att hålla...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon