Jetshop ut från ICA då e-handel ska konsolideras

In E-handel, Nyheter, Oracle ATG Web Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ICAs nya plattformsstrategi är ett bakslag för EOC-ägda Jetshop. Efter sju år online lägger prestigekundcaset ICA Hemma, vinnare av både Årets butik (large) och Årets raket i Jetshop Awards, ned sin Jetshop-butik nu i oktober. Matjätten satsar istället på en större, enterprise e-handelsplattform framöver. Icahemma.se försvinner även in i den större sajten ICA.se. ICA.se är en distribuerad Oracle ATG e-commerce lösning (av Publicis.Sapient) och det ska även finnas Episerver kvar inom koncernen. ATG ska anpassats 2017-218 för varje individuell...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon