If Stockholm Open SiteCore mobilsajt ifSOmobile.se en märklig historia

In Android, iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

En av SiteCores största svenska profilkunder, ATP-tennisturneringen If Stockholm Open (implementationspartner: Pyramid), har i år försetts med centrerad design, Youtube-klipp på startsidan och lite mer. Men framförallt en ny mobilsajt som vid första anblick lovar gott. Men mobilsajten har sina brister. På den vanliga sajten ifstockholmopen.se identifieras inte mobilsurfare. De måste hitta, och ta sig in själva. Angående mobilsurfare är ett toppval om vanlig- eller mobilsajt alltid att föredra. Istället... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag pysslar själv med mobilsajter på posiphone.se, och tycker dina synpunkter är bra. En annan märklig sak uppträder om du googlar ”ifsomobile” – google visar kod, ingen klartext. /Staffan Sölve

Leave a Comment